Property Management

  Vastgoed Beheer & Consultancy

Nieuwstraat 40 te Hengelo (Ov)

Huurprijs : vanaf € 720,- per maand 

Werken en Wonen in centrum van Hengelo ? Wij zijn op zoek naar creatieve jonge ondernemers die deze combinatie tot een succes willen maken !

Wij hebben voor de verhuur 2 voormalige winkelpanden beschikbaar in het centrum van Hengelo aan de Nieuwstraat. Je woont en werkt In de binnenstad van Hengelo nabij het centraal station. 

De panden hebben verschillende afmetingen en variëren in grootte van 80 tot 90 m2. De ruimtes zijn flexibel in te delen. Aan de voorzijde van het pand kan worden gewerkt terwijl aan de achterzijde een woning kan worden gecreëerd. Keuken, toilet en natte cel (badkamer) wordt samen in overleg met nieuwe huurder bepaald. De rest van de ruimte kan ik overleg met de huurder samen worden ingedeeld. 

De huurprijs wordt o.a. bepaald aan de hand van de gewenste afwerking en indeling waarbij rekening wordt gehouden met de huurtoeslaggrens (max. € 720,- per maand). Op deze wijze is het mogelijk huurtoeslag aan te vragen en blijft het ook voor jonge startende ondernemers betaalbaar. 

Ben je creatief, ondernemend en wil je meerdere functies combineren in één ruimte, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.