PROPERTY MANAGEMENT 
 Vastgoed Beheer & Consultancy


Nieuws


Terug naar overzicht

14-09-2019

Winnaar Vastgoedprijs Bouwbedrijf Nieuwenhuis met het project Njverplast uit Nijverdal.

Met een hoge opkomst vond de 17e editie van het symposium dit jaar plaats in het Stadslab Indië in Almelo. Ter Steege Bouw Vastgoed uit Rijssen is verantwoordelijk voor de binnenstedelijke ontwikkeling van het oude Ten Cate terrein – Indië in Almelo. ‘De locatie past precies bij het thema, namelijk de rol van vastgoed binnen productieprocessen’, vertelt Marieke Mentink voorzitter van de stichting en directeur van Dura Vermeer. ‘De Stichting Vastgoedrapportage Twente zorgt voor versterking van het Vastgoednetwerk en tevens voor de rapportage, het jaarlijks monitoringsonderzoek’.

Paneldiscussie
Dagvoorzitter en keynote speaker Annemarie van Gaal gaf haar visie over vastgoed en ondernemerschap. Na het interessante verhaal van Annemarie werden de panelleden gevraagd op het podium. Hans ter Steege, directeur van Ter Steege Bouw en Board of Twente, Monique van Haaf, gedeputeerde provincie Overijssel, André Pluimers, Bolk Transport en Port of Twente, Vincent ten Thij, directeur HTSP, de innovatiecampus van het voormalig Thales terrein en Jan Martin Rees, wethouder Gemeente Almelo werden aan de hand van drie kritische stellingen door Annemarie aan de tand gevoeld en daarmee ontstond er een levendige discussie.

Vastgoedprijs 2019
Gekoppeld aan het symposium is er ook de jaarlijkse Vastgoedprijs. De Vastgoedprijs is dit jaar gewonnen door Nieuwenhuis Bouwbedrijf met de bouw van het productiebedrijf Niverplast in Nijverdal. ‘Bedankt aan alle juryleden en iedereen in mijn team dat we dit fantastische project hebben kunnen realiseren’, aldus een enthousiaste en blije Jacob Kolk, directeur van Nieuwenhuis Bouwbedrijf. De overige genomineerden Hofman Animal Care uit Enter en Demcon Technology Center op het Kennispark Twente in Enschede werden eveneens in het zonnetje gezet met een prachtige bos bloemen en eeuwige roem.Terug naar overzicht


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info