PROPERTY MANAGEMENT 
 Vastgoed Beheer & Consultancy

Property Management is gespecialiseerd in het Beheer van woningen, kamers, winkels alsmede kantoorpanden. Vanaf het moment dat wij het beheer van uw onroerend goed overnemen lopen alle contacten met uw huurders via ons kantoor. Kern van onze aanpak is het maximaliseren van uw rendement en het waarde behoud van uw vastgoed.

In samenspraak met u als klant kunnen wij onze dienstverlening individueel afstemmen op uw wensen. Wij werken niet met vaste modules waardoor u zelf kunt bepalen welke werkzaamheden wij u uit handen kunnen nemen. De volgende diensten kunnen wij o.a. voor u verzorgen :

1. Financieel Beheer: Contact onderhouden en corresponderen met huurders. Indien van toepassing het versturen van huurnota's, doorvoeren van huurindexeringen en huurverhogingen. Debiteurenbeheer en indien noodzakelijk het uitbesteden van het juridische vervolgtraject. Het opstellen en versturen van een maandelijkse financiële rapportage. Verzorgen en verwerken van alle inkomsten en betalingen gerelateerd aan uw onroerend goed. Opmaken van service- afrekeningen voor huurders.

2. Commercieel Beheer: Het maximaal verhuurd houden van uw onroerend goed, zowel woonruimte als bedrijfsmatig onroerend goed. Het opmaken van nieuwe huurcontracten en de volledige afwikkeling en oplevering aan nieuwe huurders. Huuropzeggingen worden getoetst aan juistheid en aan het einde van de huurtermijn zal een oplevering plaatsvinden. Bij beheer van woningen zullen wij tevens namens verhuurder de belangen behartigen bij eventuele huurcommissie zaken.

3. Technisch Beheer: Beoordelen en afhandelen van alle door huurders gemelde onderhoudsklachten. Deze onderhoudsklachten zullen ten allen tijde door ons getoetst worden op juistheid aan de geldende huurovereenkomst. Verzorgen en laten uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden alsmede het aanvragen van hersteloffertes. Het afwikkelen van (opstal)schades richting verzekeringsmaatschappijen.

Voor alle werkzaamheden geldt dat wij deze individueel kunnen afstemmen op uw specifieke wensen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op !


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info